ELEKTROTECHNIEK

Al ruim 20 jaar, verzorgt Trintech elektrotechnische- en automatiserings-projecten.

Naast installaties specifiek voor de glastuinbouw (klimaatcomputers, ketelhuizen, assimilatie-verlichting, recirculatieventilatoren, enz.), zijn wij ook al vele jaren actief buiten de glastuinbouw. We noemen hierbij elektrotechnische installaties bij viskwekerijen, taugé-kwekerijen en machine-automatisering.

Begin jaren 90 werden wij officieel dealer van Hoogendoorn klimaat-computers. Daarop volgend zijn wij midden jaren 90 toegelaten tot het selecte team van Sterdealers, wat betekent dat we alle service en onderhouds werkzaamheden aan Hoogendoorn systemen geheel zelfstandig uitvoeren.

Waren moderne technieken (die al jaren in de industrie gebruikt worden) nog onbekend in de glastuinbouw, tegenwoordig zijn touchscreens, PLC's, frequentieregelaars en netwerken ook binnen de glastuinbouw niet meer weg te denken. Door onze ervaring met deze geavanceerde apparatuur buiten de glastuinbouw hebben we veel technische kennis op dit gebied in huis. Toepassing en programmering van deze apparatuur vormt voor ons dus geen enkel probleem.

panelen_400

Van links naar rechts: Een afdelingspaneel, een computer-satteliet en een assimilatiepaneel.